Kerstconcert met Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding

Nieuws
Sarah Jongejan
Sarah Jongejan (Foto: Aangeleverd)

Alphen – Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding organiseert, in samenwerking met Stichting Vrienden van Dichtbij, een uitzonderlijk kerstconcert op zondag 17 december in de Oudshoornse Kerk, Oudshoornseweg 90 in Alphen aan den Rijn.

Met optredens van de sfeervolle Delft Blue BigBand en een kinderkoor wordt het een middag waar samenzijn voorop staat. “Kerstmis betekent voor mij het herdenken van de geboorte van Jezus, liefde, hoop en licht. Denken aan de ander die alleen is of het moeilijk heeft. Steun vinden is zo ontzettend belangrijk en vooral in deze tijd van het jaar”, vertelt Sarah Jongejan. ‘We willen dit uitdragen met dit kerstconcert. “Een moment van samenzijn, verbondenheid en gezelligheid, maar waar ook een moment van bezinning mag zijn.” Om dit te realiseren is er na afloop van het concert nog gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontmoetingsruimte van de kerk. Voor een extra ‘samenzijn gevoel’ zal het niet ontbreken aan Glühwein, warme chocolademelk, andere drankjes en heerlijke hapjes.

 Aanvang om 16.00 uur. De entree is geheel gratis. We vragen je wel vriendelijk om je aan te melden via de website: www.sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl. Grote dank gaat uit naar: Stichting Vrienden van Dichtbij en alle vrijwilligers hiervan, de Oudshoornse Kerk en onze sponsoren, die deze middag mede mogelijk maken.

Kerstconcert in Oudhoornse Kerk.
Afbeelding