Wandel mee in de Foute Kerstloop van Boskoop

Nieuws
Hoe fout is jouw kerstoutfit?
Hoe fout is jouw kerstoutfit? (Foto: Polina Kovaleva)

Boskoop - Na het succes van vorig jaar wordt op zaterdag 9 december weer een mooie wandeltocht georganiseerd door de Rotaryclub Boskoop onder de naam ‘Foute Kerstloop’. Vorig jaar ging de wandeltocht door de straten in Boskoop west, dit jaar is gekozen om te wandelen door Boskoop oost.

De wandeltocht van 5 kilometer start om 14.00 uur bij de Proeftuin van Holland, Rijneveld 153 Boskoop en wordt omlijst door live kerstmuziek en lekkers.

Foute kerstoutfit

Alle wandelaars worden uitgenodigd om hun meest foute Kerstoutfit aan te trekken. Denk aan foute truien, jurken, kerstballen en pieken en natuurlijk kerstverlichting. We gaan er een bonte kersttocht van maken. Voor de foutste kerstoutfit ligt er een diner bon voor twee personen klaar.

Het goede doel

De Rotaryclub Boskoop is organisator van deze wandeltocht en zoals gebruikelijk bij Rotary activiteiten zal ook dit jaar de opbrengst van de wandeltocht geheel ten goede komt aan een goed doel. Er is gekozen voor de openbare natuurspeelplaats op de Proeftuin van Holland.

Aanmelden en kosten

Deelname aan de wandeltocht is alleen mogelijk door inschrijving via de QR code op de flyer of websites www.rotary.nl/boskoop of via www.proeftuinvanholland.nl.

‘Wie heeft het foutste kerstoutfit?’

Voor volwassenen is deelname 10,00 per persoon en voor kinderen is deelname 5,00 per persoon. Op vertoon van het betalingsbewijs ontvangen de wandelaars een originele kerst startmuts. Afhalen van de startmuts kan op zaterdag 9 december vanaf 13.30 uur bij de Proeftuin van Holland startlocatie.

Kerstmarkt Proef de Tuin

In het weekend van 9 en 10 december vindt in Proef de Tuin ook een mooie kerstmarkt plaats in het kassencomplex. De foute Kerstloop zal rond 17.00 uur afgelopen zijn, dus is het een hele mooie gelegenheid om vooraf of na de wandeling te genieten van de kerstmarkt en van een hapje en drankje.