Nieuwjaarsfooi voor bezorger

Nieuws
Zo ziet de bezorgpas er uit.
Zo ziet de bezorgpas er uit. (Foto: Aangeleverd)

Regio - Tussen 6 en 31 december 2023 krijgen onze krantenbezorgers de gelegenheid om met de ‘Nieuwjaarskaartjes’ langs de deur te gaan en u een kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen. Het is dan gebruikelijk dat de bezorger (indien u tevreden bent over de bezorging) een gift ontvangt.

De gift is geheel vrijblijvend en niet verplicht, ook mag u zelf de hoogte van de gift bepalen. Wij als Bezorging Maasstad bieden de bezorger ook de gelegenheid om digitaal de gift op te halen via onze website.

Wanneer u er voor kiest om, via de website www.bezorgingmaasstad.nl/gift, digitaal een gift aan de bezorger te geven zullen wij deze op basis van uw postcode en huisnummer registreren. 

‘Geeft u de bezorger een gift?’

Om deze vervolgens aan de juiste bezorger toe te kennen. De bezorger ontvangt deze gift volledig. Er worden alleen transactiekosten ingehouden van €0,35. Dit is de kostprijs van de internetkassa. U kunt er voor kiezen om uw gift inclusief of exclusief deze transactiekosten over te maken. De gift is geheel vrijblijvend en niet verplicht, ook bepaalt u uiteraard zelf de hoogte ervan.

Overigens is het de bezorger ook toegestaan om langs de deuren te gaan met het kaartje.

Scan de QR-code.