Hidden Xmas deluxe en Susan Cattaneo

Nieuws
Hidden Xmas deluxe en Susan Cattaneo.
Hidden Xmas deluxe en Susan Cattaneo. (Foto: Aangeleverd)

Koudekerk - De formule Hidden Agenda DeLuxe, voor de gelegenheid omgedoopt tot Hidden XMas en draait sinds 2016. Zondag 17 december alweer voor de zesde keer en nu is deze speciale kerstspecial voor het eerst bij Trouble Tree op het podium. Traditie daarbij is het uitnodigen van een speciale gast in de vorm van een buitenlandse zangeres. Na de Corona-onderbreking in 2022 was dat de Canadese zangeres Shaye Zadravec.

De band Hidden Agenda DeLuxe is van Nederlandse bodem en bestaat uit de veteranen BJ Baardmans (gitaar en mandoline), Sjoerd van Bommel (drums) en Gerald van Beuningen (basgitaar) en Bart de Win (keyboards).

De buitenlandse zangeres is dit keer de Canadese Susan Cattaneo. Susan is afkomstig uit het stadje Medford in de staat Massachusetts. Het meest recente album van Susan is getiteld “All is Quiet”. Dit album kwam uit in 2022.  Met het werken aan de songs voor dit album wist Susan Cattaneo de Corona-frustraties van zich af te schrijven. Het album bevat negen persoonlijke liedjes die met passie en energie gezongen worden. Een mooie afsluiter in kerstsfeer met een geweldige band en singer-songwriter.

Aanvang van het concert is om 15.00 uur. Entree kost 15,- euro. Reserveren via ttfolk@hotmail.com. VTC de Ridderhof, Arie Hogenespad 1, 2396 WJ Koudekerk a.d. Rijn. Meer informatie is te vinden op www.ttfolk.nl en op https://susancattaneo.com.