Kerstsfeer in de KUNSTloods

Nieuws
Houtskool portret
Houtskool portret (Foto: Pixabay )

Nieuwkoop - Op zaterdag 16 en zondag 17 december van 12 tot 17 uur houden 5 kunstenaars een open atelier in de KUNSTloods aan Energieweg 39 in Nieuwkoop.

De 5 Nieuwkoopse kunstenaars Ewa Rogala, Liselotte van der Zwet, Cees van den Broek, Roel Tigchelaar en Jolanda Pastor hebben hun nieuwe en veelal nog niet eerder tentoongestelde werk verzameld om aan het publiek te tonen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om een uniek stukje kunst als kerstcadeau aan te schaffen. Geheid een succes onder de boom!

Fotografe Sarina Maas biedt een mini fotoshoot in kerstsfeer aan, je ontvangt 5 foto’s digitaal voor € 30.

Kijk mee terwijl de kunstenaars live schilderen en laat je portret in 45 minuten schetsen in houtskool. Dat alles onder het genot van een lekkere warme glühwein of chocomel. De sfeervolle KUNSTloods is speciaal voor dit weekend in de aanloop naar kerst open van 12 tot 17 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Kerst in de KUNSTloods, Energieweg 39 in Nieuwkoop (stukje voorbij de Kluswijs aan de linkerhand), zaterdag 16 en zondag 17 december van 12 tot 17 uur. Parkeren gratis bij de loods en aan de overkant van de weg.