Door te bewegen aan een baan

Nieuws
Bewegen met WerkVinden.
Bewegen met WerkVinden. (Foto: Aangeleverd)

Alphen - Heb je weinig energie en ben je snel vermoeid of heb je weleens het gevoel dat je te uitgeput bent om van de bank te komen? Je wilt graag meer doen op een dag, maar dat is niet altijd even makkelijk als het lijkt. Je bent zeker niet de enige, veel mensen hebben vermoeidheidsklachten en bij bijna de helft van de Nederlandse bevolking beweegt te weinig. Dus wat brengt jou in beweging? Wat maakt jou enthousiast? Ben je geïnteresseerd hoe je meer uit je dag haalt?

WerkVinden en Vitaal Alphen zijn wij ervan overtuigd dat bewegen grip geeft op je leven en jou helpt in de richting van een passende baan. Meld je dan nu aan voor de workshop op woensdag 13 december van 10.00 uur tot 12.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. Deze workshop ‘Door bewegen naar een baan’ is een initiatief van de stichting WerkVinden Alphen en Vitaal Alphen.

WerkVinden Alphen

De stichting WerkVinden Alphen is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die, zonder eigenbelang, mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan in de regio Alphen en Nieuwkoop helpt, inspireert en stimuleert.