Grote Kerstmarkt in Boskoop

Nieuws
Grote kerstmarkt bij Proef de Tuin.
Grote kerstmarkt bij Proef de Tuin. (Foto: Aangeleverd)

Boskoop - Op zaterdag 9 en zondag 10 december is er een grote Kerstmarkt bij Proef de Tuin in Boskoop. Laat je inspireren en proef de gezelligheid.

In een overdekte ruimte staan meer dan 30 kramen waar je je ogen uit kan kijken met de mooiste kerstspullen. De kerstmarkt wordt muzikaal ondersteund door de lokale band van Hans Koster. De gezellige kerstsfeer brengt de mooiste gedachten en herinneringen bij je naar boven. Geniet van de huisgemaakte soep. Met een glas glühwein bij de vuurkorf kom je helemaal tot rust en raak je al helemaal in de kerstgedachte. Laat je vereeuwigen door een professionele fotograaf. In een speciaal aangelegde kerstsetting kun je plaatsnemen voor een prachtige persoonlijke kerstfoto die je later kan terugbrengen naar deze bijzondere dag. De kerstmarkt is open op zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis.

Op zaterdag is bij Proef de Tuin ook het startpunt van de “Foute Kerstloop”. Georganiseerd door Rotary Boskoop. Om 14.00 wordt hier het startschot gegeven. Een speciaal uitgezette wandeling van 5 kilometer die door muzikale ondersteuning nog leuker wordt. De loop eindigd bij Proef de Tuin. Inschrijven via WWW.rotary.nl/boskoop of WWW.proeftuinvanholland.nl/foutekerstloop.