Brandveiligheid in en om het huis

Nieuws
Alles over brandveiligheid.
Alles over brandveiligheid. (Foto: Stock)

Hazerswoude - Het College Rijnwoude is een oud initiatief (vrijwilligerscollege) van Actief Rijnwoude in een nieuw jasje gestoken. Het thema van de tweede bijeenkomst is brandveiligheid in en om het huis.  

De brandweer Hazerswoude Dorp komt een voorlichting geven over brandveiligheid. Wat zijn aandachtspunten in en om jouw huis maar ook bijvoorbeeld op de camping, wat kunt je zelf verbeteren, hoe gevaarlijk is de gezellige feestverlichting, wat moet je doen als het misgaat? Kortom allemaal vragen waar iedereen wel een antwoord op wil hebben. Want een (woning)brand kan echt iedereen overkomen op de meest onverwachte momenten.

Dit college wordt gehouden in het café van de Juffrouw in Hazerswoude Dorp op maandag 18 december om 15.00 uur. Het college duurt ongeveer twee uur en deelname kost niets, je moet je wel even van tevoren aanmelden bij Linda Timmermans via linda@actief-rijnwoude.nl of 06-45094267.

Het College Rijnwoude wordt een aantal keer per jaar georganiseerd met verschillende thema’s op verschillende locaties. De doelgroep zal dus ook per college anders zijn en de onderwerpen worden gekozen naar aanleiding van de suggesties van de inwoners uit Rijnwoude. De organisatie gaat op zoek naar een passende gastspreker die het college kan geven en uw vragen kan beantwoorden.