Repair Café huis voor ‘kwaaltjes’

Nieuws
Het Repair Café.
Het Repair Café. (Foto: aangeleverd)

HAZERSWOUDE-RIJNDIJK - Elke tweede donderdag van de maand organiseert Kringloopwinkel Hazerswoude-Rindijk, Rijndijk 53A, van 10.00 tot 12.00 uur een Repair Café. 


Misschien weer een jaartje mee

Met vrijwilligers zorgen zij ervoor, dat spullen misschien weer een jaartje mee kunnen en niet weggegooid hoeven te worden. Artikelen met een ‘kwaaltje’ zijn welkom. Denk aan elektrische apparaten die het niet meer doen, fietsen met een lekke band en klokken die niet meer lopen.

Om alles in goede banen te leiden, wordt gebruik gemaakt van volgnummers. De activiteiten binnen het Repair Café zullen zich beperken tot eenvoudige klusjes. Dit vergroot de kans dat iedereen die zich meldt ook daadwerkelijk aan de beurt komt.

Ook in Kringloopwinkel Alphen (www.kringloopalphen.nl) en Buurthuis Kerk en Zanen (www.de-pionier.nl) worden regelmatig Repair Cafés georganiseerd. Raadpleeg de websites voor data en tijden. Meer weten over Stichting Kringloop Alphen? Ga naar www.kringloophazerswoude.nl. Meer informatie over Repair Cafés is te vinden via www.repaircafe.org.