Voorjaarsvakantie vol theater en film

Nieuws
Voorjaarsactiviteiten in Castellum.
Voorjaarsactiviteiten in Castellum. (Foto: aangeleverd)

ALPHEN - Zet de (voorjaars)bloemen buiten in Castellum. Bekijk de nieuwste film of een hartverwarmende musical, volg gratis urban workshops of neem deel aan de Musical4daagse.

Beestenboel

Met familiefilms als ‘Beestenboel Aan Boord’ en ‘Fien & Teun: Circus op de Boerderij’ verandert de bioscoop in een beestenboel. Kom verkleed naar de film als je favoriete dier en zoek een dierenmasker uit (op = op).

Het filmprogramma staat vanaf 12 februari online.

Ontmoet Pietje Bell

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand gaan zaterdag 17 februari op een spannend avontuur in een vrolijke familiemusical (6+). Dit feelgood verhaal is gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude en gaat over het volgen van je hart. Extra leuk: ontmoet Pietje en haar vrienden na afloop in de foyer.

EXPLORE! Gratis workshops 

Tijdens de ‘EXPLORE! inspiratiedag’ dinsdag 20 februari kunnen jongeren tussen 14 en 24 jaar gratis kennismaken met diverse urban skills (rap, DJ, fotografie, urban dance en freerunnen). Vooraf aanmelden via de website.

Musical4daagse

Beleef een unieke voorjaarsvakantie vol zang, dans en theater van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 februari tijdens het musicalkamp. Vier dagen lang werken kinderen van 6 tot en met 12 jaar toe naar een spetterende eindvoorstelling vrijdag 23 februari. Aanmelden via www.musical4daagse.nl/alphen-aan-den-rijn.

Kijk voor alle informatie op www.castellum.nl of neem contact op met de afdeling kaartverkoop (dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur geopend).