WerkVinden voor 7 februari

Nieuws
Wandelend op zoek naar werk.
Wandelend op zoek naar werk. (Foto: aangeleverd)

REGIO - De maandelijkse netwerkwandeling van WerkVinden heeft dinsdag 13 februari plaats. Deze duurt een klein uurtje en gaat door het Zegerpark en over het golfterrein. Johanna Steen, de wandelcoach van WerkVinden, begeleidt de wandelaars.

Wandelend op zoek naar werk 

Contacten leggen

Er wordt verzameld om 10.00 uur op de parkeerplaats bij kinderboerderij Zegersloot in Alphen aan den Rijn (tegenover ‘Bij Hen’). Aanmelden hoeft niet en deelname is gratis.

Johanna Steen: “Netwerken is belangrijk om contacten te leggen, van elkaar te leren, te inspireren en te stimuleren. Als je wandelt gaat dat netwerken veel makkelijker. Dus aarzel niet en doe het gewoon. Het is een nuttige, maar ook gezellige wandeling voor mensen die werkzoekend zijn en het fijn vinden om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen. Je wandelt meestal twee aan twee. Na afloop, voor eigen rekening, lekker wat drinken bij De Pannekoe. Je deelname aan deze wandeling geldt ook als een sollicitatie activiteit voor het UWV.”

Vrijwilligersorganisatie

De stichting WerkVinden is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die zonder eigenbelang of winstoogmerk mensen uit de regio Nieuwkoop en Alphen helpt die moeite hebben om zelf een nieuwe baan te vinden en hen inspireert en stimuleert.