Binnenkort in Parkvilla: theater, films en een filmcursus

Nieuws
Oorkaan.
Oorkaan. (Foto: aangeleverd)

THEATER

Oorkaan Ensemble|Tempo 7+ 

Een familieconcert op 24 februari voor iedereen van 7 tot 107 jaar. Grote componisten voor kleine oren: topmusici van Oorkaan creëren een betoverend geluidslandschap waar tijd tegelijkertijd vooruitvliegt en stilstaat. Spelend met noten, akkoorden en elkaar maken we een reis door de muziek vol onverwachte wendingen en verrassende muzikale levels.

Filmcursus

Vier avonden worden cursisten ondergedompeld in de magie van goede filmmuziek. Filmkenner Rudi de Boer neemt toonaangevende filmcomponisten onder de loep, die onze kijkervaring hebben bepaald en onderdeel zijn geworden van ons collectieve geheugen. We duiken in de filmmuziek van de genieën John Williams, Hans Zimmer en Ennio Morricone. Start 11 maart.

FILM

Neem Me Mee

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Met een sterrencast zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst.

20.000 Especies de Abejas

De film vertelt het verhaal van een achtjarige jongen die liever als meisje door het leven wil gaan. Een kalm en fragiel portret dat een onverwoestbare indruk op je achterlaat.

The Holdovers

Een geestig drama over een chagrijnige onderwijzer. Hij moet op een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie achterblijven op de campus om toezicht te houden op het handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan.

Meer informatie en tickets:

www.parkvilla.nl

20.000 Especies de Abejas.