Aansprekende films in Parkvilla

Nieuws
Simple comme Sylvain.
Simple comme Sylvain. (Foto: aangeleverd)

ALPHEN - In cultuurcentrum Parkvilla - Cornelis Geellaan 2, Alphen aan den Rijn - is het genieten van van kunst, cultuur en films. Je kunt er cursussen volgen, films kijken, theater bezoeken en exposities bewonderen. Voor nu staan onder meer de twee volgende films op het programma.


Simple comme Sylvain

Sophia is een filosofieprofessor uit een welgestelde familie en getrouwd met de al even belezen Xavier. Ze hebben een goed, maar seksloos huwelijk en zijn inmiddels meer vrienden dan geliefden. Wanneer Sophia de aannemer Sylvain ontmoet om de renovatie te bespreken, is het liefde op het eerste gezicht en spatten de vonken ervan af. Een drama met komische noten.

The Zone of Interest

Een indrukwekkend oorlogsdrama. Regisseur Glazer toont de banaliteit van het kwaad. Kampcommandant Rudolf woont met zijn gezin in een mooie dienstwoning met tuin, die grenst aan de muur van Auschwitz. Zijn vrouw Hedwig voelt zich de koning te rijk. In deze omgeving creëert ze een paradijs voor haar gezin en dit laat ze zich niet meer afnemen. Meer informatie en tickets: www.parkvilla.nl

The Zone of Interest.