Unieke zorg bij Sanos in Alphen aan den Rijn

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Sanos Rugzorg)

ALPHEN - Last van rug, nek of hoofdpijn en wilt u daar eindelijk vanaf? Sanos Rugzorg doet niet aan symptoombestrijding maar vindt de oorzaak van uw klachten en ondersteunt u in het herstelproces.

Een multidisciplinaire aanpak mét persoonlijke aandacht, dat is waar Sanos Rugzorg voor staat. Als een van de weinige praktijken in de omgeving bieden wij een breed scala aan specialistische behandelingen voor mensen met rug-, nek-, of gewrichtsklachten. 

Dankzij een nauwe samenwerking tussen chiropractor, fysiotherapeut en masseur zijn veel van uw pijnklachten goed te verhelpen. Omdat er geen standaard behandeling is die voor iedereen werkt, kijken de specialisten van Sanos naar het lichaam als totaalplaatje en niet alleen naar de wervelkolom. Zo wordt er door middel van een bewezen diagnostisch proces getracht de oorzaak van de klachten te achterhalen en op basis daarvan een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Uitleg en begeleiding bij uw herstelproces
Door het aanbieden van chiropractie, fysiotherapie en massage onder één dak, kan Sanos in elke fase van het herstelproces het lichaam geven wat het nodig heeft. Door middel van educatie, oefeningen en behandelingen wordt u door gediplomeerde behandelaars echt meegenomen in het herstelproces.

Niet symptomen verhelpen, maar levens veranderen
Dankzij het moderne pand met fijne ruimtes en gratis parkeren op locatie is Sanos Rugzorg niet alleen toegankelijk voor iedereen, maar belichaamt zij met haar professionele uitstraling en synergie met fysiotherapie en massage de moderne versie van chiropractie.

Zo wordt er niet alleen een trucje gedaan welke op de korte termijn verlichting geeft, maar echt gekeken naar een lange termijn oplossing om u te helpen om beter te bewegen, beter te slapen, meer te sporten en gezond ouder te worden.

Noot redactie

Deze tekst is aangeleverd en betaald door Sanos Rugzorg. De redactie is voor de inhoud van dit artikel niet verantwoordelijk.