CDA: ‘we bezitten een groene gemeente’

Politiek
Jeroen van Gool is lijsttrekker van het CDA in Alphen.
Jeroen van Gool is lijsttrekker van het CDA in Alphen. (Foto: Julia Hortensius)

ALPHEN AAN DEN RIJN- “We leven in hectische, onrustige tijden. Het klimaat, de situatie in Oekraïne, de coronapandemie, het woningtekort en vele andere actualiteiten zorgen ervoor dat de verhoudingen, ook in onze gemeente, op scherp komen te staan.” Dat stelt lijsttrekker Jeroen van Gool van het CDA Alphen aan den Rijn.

“Ondanks dit alles doet een hele grote groep mensen dag in dag uit, van dag tot dag, ziij uiterste best om hun steentje aan de maatschappij bij te dragen”, zo vervolgt Van Gool.

“Wij bezitten een mooie groene gemeente, ook een van de veiligste, met zeer tevreden inwoners. Dit willen wij als CDA koesteren door mensen aangehaakt en betrokken te houden, naar elkaar om te zien, hulp te bieden en waar nodig vrijwilligerswerk en mantelzorg te ondersteunen. 

Dit lukt mede doordat de overgrote meerderheid van de samenleving niet alleen aan zichzelf denkt, maar zich graag inzet voor de medemens en zo de gemeente een stukje mooier maken. Het CDA wil als brede middenpartij naast die grote groep hardwerkende en betrokken dorpsgenoten gaan staan. 

De mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, kunnen net als altijd op het CDA rekenen. Want door te luisteren naar elkaar en naast elkaar te gaan staan, blijft Alphen aan den Rijn dé mooiste plattelandsgemeente van het Groene Hart. Samen leven is samen doen.” 

Het CDA gaat de verkiezingen tegemoet met het motto ‘Samen leven, samen doen. In het program is er veel aandacht voor normen & waarden, wijken & dorpen, jongeren & ouderen.