Aan de slag met Dorpshart Ter Aar

Politiek
Wethouder Ingwersen heeft de overeenkomst getekend.
Wethouder Ingwersen heeft de overeenkomst getekend. (Foto: CDA Nieuwkoop)

TER AAR - De gemeente Nieuwkoop is al een tijdje bezig met plannen voor het centrum Ter Aar en de Vlinderlocatie (Dorpshart Ter Aar). Wethouder Antoinette Ingwersen: “We zijn blij om te kunnen melden dat Kavel Vastgoed uit Rijswijk is geselecteerd als partner voor de ontwikkeling van dit gebied. Op 13 september is de partnerovereenkomst met Kavel Vastgoed ondertekend.”

De gemeente Nieuwkoop gaat naar eigen zeggen met veel vertrouwen met het bedrijf aan de slag om een aantrekkelijk, levendig en toekomstbestendig Dorpshart te maken. “Ideeën en wensen van inwoners, ondernemers en vastgoedeigenaren nemen we mee in het plan dat we samen met Kavel Vastgoed in het komende half jaar gaan ontwikkelen. In dit plan wordt uitgewerkt waar winkels en woningen kunnen komen en hoe de buitenruimte eruit komt te zien”, aldus de gemeente.

 Ze vervolgt: “Als de plannen haalbaar blijken en zijn goedgekeurd, kunnen we aan de slag met de uitvoering. Wilt u op de hoogte blijven? We maken binnenkort bekend hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.” Dat lees je ook in deze krant.