Kom naar de Castle Christmas Fair op Beeckestijn!
Kom naar de Castle Christmas Fair op Beeckestijn! (Foto: WWW.BERTILVANBEEK.NL)
Winactie

WIN! Kaarten voor Castle Christmas Fair op Beeckestijn

Speel mee

VELSEN-ZUID - Op de historische locatie Buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid wordt van 17 tot en met 20 november dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland gehouden. Wederom wordt uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshops, sfeervolle (big)bands en koren. En goed nieuws, want wij mogen kaarten weggeven!

Er wordt uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshops, modeshows, sfeervolle (big)bands en (kerst)koren. Geniet van ruim 150 verkoop- en culinaire stands met vele lokale bedrijven, ambachten maar ook internationale merken. Geniet van ruim 150 verkoop- en culinaire stands met vele lokale bedrijven en ambachten maar ook internationale merken. Reden genoeg om onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk de markt te verkennen.

Live optredens

Verspreid over het evenemententerrein zijn wederom meer dan 50 liveoptredens gepland, waaronder diverse Bigbands zoals de Big Swing Band en “de beste zanger van Nederland” Bart Brandjes inclusief band, maar ook populaire lokale artiesten en verschillende (kerst)koren.

Kerst

Naast typische kerstproducten, zoals kerstengelen en antieke kerstversiering, zijn er uiteenlopende producten op het gebied van lifestyle, mode en wonen. In het hoofdhuis treft u uiteenlopende exposanten met onder andere handgeblazen kerstballen, sieraden, kunst en antieke curiosa aan. In het Koetshuis Beeckestijn geniet je van heerlijke winterse lekkernijen zoals snert, stampot of koffie met appeltaart. 

 De Castle Christmas Fair is geopend op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 november van 11.00 tot 22.00 uur. Zondag 20 november van 11.00 tot 18.00 uur. Kijk voor alle informatie op www.castlechristmasfair.nl.

De Castle Christmas Fair wordt jaarlijks georganiseerd door Holland Promotions uit Alkmaar. Holland Promotions bedenkt en realiseert evenementen in het binnen- en buitenland.

Winactie!

Schrijf je via onderstaan formulier in voor onze nieuwsbrief en maak kans op gratis kaarten! De kaarten kan je gebruiken op één van de dagen van Castle Christmas Fair naar keuze.

Afbeelding
Peter Derk Wekx verlaat gemeente Alphen Nieuws 1 feb, 10:23
Afbeelding
AZC Synchroonzwemsters zijn kampioen Sport 31 jan, 15:42
Afbeelding
Tijdelijk minder publieke laadpalen voor auto's beschikbaar Nieuws 31 jan, 15:29
Afbeelding
Dana maakt mensen mooier op Wereldkankerdag Nieuws 31 jan, 14:22
Afbeelding
Deze sporters en verenigingen zijn genomineerd voor het Alphense Sportgala Sport 31 jan, 11:23
Afbeelding
'Mijn oproep: wandelschoenen aan voor Oekraïne' Nieuws 31 jan, 10:58
Afbeelding
Gemeente Alphen pakt armoede aan Politiek 30 jan, 16:02
Afbeelding
Dit gebeurde er de afgelopen dagen: nieuws uit Nieuwkoop Nieuws 30 jan, 15:10
Afbeelding
Maxime Takken wint NK Veldrijden Sport 30 jan, 14:33
Afbeelding
Bouw Brede School in Benthuizen begint bijna: in april eerste heipaal in de grond Nieuws 30 jan, 14:01
Afbeelding
Calimero's bij Groene Hart Koerier Nieuws 30 jan, 13:21
Afbeelding
Hendrik Groen komt naar Theater Castellum Cultuur 30 jan, 11:04
Afbeelding
Pieter Sneeuw ontvangt een lintje Nieuws 30 jan, 09:11
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn

Op Rodi Alphen aan den Rijn volg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn. Rodi Alphen aan den Rijn informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Alphen aan den Rijn

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn in je mailbox.