Bootcamp Floreant: “De nadruk ligt op plezier”

Sport
Foto ter illustratie uit archief.
Foto ter illustratie uit archief. (Foto:archief)

BOSKOOP - Floreant is naar eigen zeggen meer dan een voetbalvereniging alleen. “We werken met diverse partners samen om een breder aanbod op sport en maatschappelijk gebied te leveren,” aldus Patrick Rijnbeek, voorzitter van het bestuur van Floreant. “We willen als Floreant midden in de Boskoopse samenleving staan. Er als vereniging zijn voor onze leden maar ook voor inwoners uit Boskoop. Met deze samenwerking kunnen we meer mensen in beweging brengen en houden.”

Bootcamp is één van die activiteiten en hiervoor werkt Floreant samen met Simeon van Klaveren van SVK Samen Bewegen. Van Klaveren is personal trainer en houdt sinds 7 juni Bootcamps waarin je op verschillende dagen en tijden kunt instappen.

Van Klaveren: “Het is belangrijk om plezier te ervaren tijdens het bewegen. Je sport daarom als groep en werkt tegelijkertijd aan je eigen persoonlijke doelen. De les is voor iedereen toegankelijk ongeacht het niveau of de ervaring. Omdat we houding, techniek en de functionaliteit van bewegen centraal zetten is de kans op blessures klein. Het groepsgevoel en de speelse manier van oefenen vergroten het plezier. En het is natuurlijk gezellig om met een drankje af te sluiten in de kantine of op het terras.”

Hoe werkt het?

SVK Samen Bewegen werkt in kleine groepen van 6-8 personen en een training kost 10 euro per keer. We werken met een strippenkaart, zodat er vrijheid is om mee te doen wanneer het uitkomt.

De eerste les is altijd gratis. Meedoen kan door een e-mail te sturen naar: svkpersonaltraining@gmail.com.

De locatie is Floreant, dat is gevestigd aan de Hoogeveenseweg 17. 

Dagen en tijden

Dinsdag:
17:15 - 18:15 uur
18:30 - 19:30 uur

Woensdag:

9.00 - 10:00 uur
10:00 - 11:00 uur

Donderdag:
18:00 - 19:00 uur
19:00 - 20:00 uur