Tennis- en padeltoernooi bij BTC

Sport
Op BTC is een tennis- en padeltoernooi.
Op BTC is een tennis- en padeltoernooi. (Foto: aangeleverd Mike Reumer)

BENTHUIZEN - Conform de traditie houdt de Benthuizer TennisClub dit jaar weer de Vermeulen Open Bentlanden. Het is de 39ste editie van het toernooi, dat van zaterdag 13 augustus tot en met zondag 21 augustus plaatsheeft.

Voor het eerst dit jaar houdt de vereniging ook het Bentlanden Padel Open Toernooi in samenwerking met Tennis en Padel Meerzicht. De padelwedstrijden zijn in de weekenden en avonden. Voor de senioren (50+) is er, van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus, een toernooi dat overdag  is.

Voor de tennissers wordt het toernooi in de weekenden en avonden gehouden en valt ook dit jaar weer onder het TennisDirect ToernooiCircuit en telt mee voor de eindtoernooi TennisDirect Master 2022.

Wie mee wil doen, kan zich vanaf nu inschrijven tot zondag 7 augustus. Ga snel naar de website van BTC (www.benthuizertennis.club) en daar naar Vermeulen Open Bentlanden. “Het Vermeulen Open Bentlanden is in de regio onder de tennisliefhebbers altijd erg populair vanwege zowel het sportieve als gezellige karakter. Het is de ideale gelegenheid voor zowel de competitieve als recreatieve speler om eens tegen andere spelers uit andere regio’s te spelen. De Vermeulen Groep en Wijtman Sport Zoetermeer sponsoren het toernooi van 2022”, aldus de club.