Tennistoernooi bij BTC gaat bijna van start

Sport
Bij BTC staan twee toernooien op het programma.
Bij BTC staan twee toernooien op het programma. (Foto: Archief)

BENTHUIZEN - De Benthuizer TennisClub houdt conform de traditie de Vermeulen Open Bentlanden. De 39ste editie van het tennistoernooi is van zaterdag 13 augustus tot en met zondag 21 augustus in de avonden en weekenden. “Zoals jullie van ons gewend zijn, worden tennis, sportiviteit en gezelligheid gecombineerd. De Vermeulen Groep uit Benthuizen en Wijtman Sport uit Zoetermeer zijn wederom de sponsoren.”

In weekenden en -avonden is het hoofdtoernooi in alle onderdelen van speelsterkte 5 tot en met 9. Ook dit jaar valt het toernooi weer onder het TennisDirect ToernooiCircuit en telt het mee voor de eindtoernooi TennisDirect Master 2022.

Overdag

Voor de 50+ senioren wordt er overdag een toernooi gespeeld van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus in alle onderdelen van speelsterkte 6 tot en met 8.

“Voor het eerst dit jaar organiseren wij ook het Vermeulen Open Bentlanden Padel Toernooi in samenwerking met Tennis en Padel Meerzicht. De spelers strijden in een poulesysteem. Op deze manier kan iedereen een aantal wedstrijden spelen. Er zijn verschillende niveaus: 8/9 (beginners), 6/7 licht-gevorderd en de 4/5 voor de gevorderden. Je kunt je nog inschrijven tot zondag 7 augustus 23.59 uur.”

Op vrijdagmiddag, na de prijsuitreiking van het 50+ toernooi, treedt troubadour Anouk Balins en diverse bekende liedjes, op aanvraag van haar muziekkaart, ten gehore brengen. Dit jaar biedt ze ook een ruime keuze uit Franse chansons.

Maaltijden

De maaltijden worden verzorgd door de vrijwilligers van de vereniging. Elke avond staat een andere maaltijd op het menu. Op zaterdag 13 augustus is er Thaise kip curry en op zondag 14/8 Broodje Pulled Pork. Kijk op de website www.benthuizertennis.club voor de andere maaltijden en daar kunt u ze online al reserveren of bestel ze in ons clubhuis. Zondag 22 augustus rond 17.00 uur, na de laatste wedstrijd, is de huldiging van de winnaars na de laatste wedstrijd.