Eerste versterkingen AVV Alphen

Sport
Van links naar rechts Sam Singerling, Christian van Baarle en Menno de Bruin met een trotse trainer Chris Snatersen.
Van links naar rechts Sam Singerling, Christian van Baarle en Menno de Bruin met een trotse trainer Chris Snatersen. (Foto: AVV Alphen)

ALPHEN - De voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 zijn in volle gang om de senioren A-selectie van AVV Alphen compleet te maken. De eerste gesprekken die hoofdtrainer Chris Snatersen is gestart met potentiële spelers heeft zijn eerste resultaten opgeleverd met toezeggingen van nieuweling Menno de Bruin en tweede elftalspelers Sam Singerling en keeper Christian van Baarle.

Een mooie start voor trainer Snatersen om drie spelers, die voortkomen uit de jeugdopleiding van AVV Alphen, aan zijn selectie toe te voegen.

Nieuweling Menno de Bruin (20) komt over van Alphense Boys om weer terug te keren op het oude nest. De Bruin, die twee jaar geleden de overstap maakte naar de zaterdagtak van Alphense Boys, is een verdediger die zijn gehele jeugd bij AVV Alphen heeft gespeeld en op 16-jarige leeftijd al zijn debuut maakte bij Alphen 1. In 2021 maakte hij de overstap naar Alphense Boys zaterdag. Speler en trainer zijn blij met de terugkeer op het oude nest.

Keeper Christian van Baarle (21) en verdediger Sam Singerling (21) komen dit seizoen uit voor Alphen 2, maar maken volgend seizoen de overstap naar de A-selectie. Beide spelers hebben reeds hun debuut gemaakt bij Alphen 1. Sam Singerling deed dit in het vorige seizoen en Christian van Baarle deed dit enkele weken geleden. Van Baarle neemt de komende weken de plaats in van de geblesseerde Rick de Vries. Singerling speelt zijn wedstrijden bij Alphen 2 en zit nu al met regelmaat als op de reservebank. Volgend seizoen proberen Sam Singerling en Christian van Baarle, die ook voortkomen uit jeugdopleiding van AVV Alphen, een basisplaats af te dwingen.

De club wenst Menno, Christian en Sam heel veel plezier en succes binnen de A-selectie.