Getuigen gezocht explosie kapperszaak in Nieuw-West

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Politie.nl)

NIEUW-WEST - In de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 september is een kapperszaak aan de Burgemeester de Vlugtlaan het doelwit geworden van een explosie. Hierbij is niemand gewond geraakt, maar is wel flinke schade ontstaan aan het pand.

Rond 2.55 uur werden buurtbewoners opgeschrikt door een enorme knal en schakelen de hulpdiensten in. Toen de politie arriveerde, zagen één grote ravage; bijna alle ruiten aan de voorzijde van de winkel waren gesneuveld en voor de ingang lag glas en allerlei puin. De politieagenten maakten direct een plaats delict en zetten deze af. Ook werd de Teamleider Explosieven Verkenning (TEV) gevraagd naar de kapsalon te komen. De TEV doet onderzoek naar het explosief en komt vrij snel tot de conclusie dat deze geen gevaar meer oplevert voor de omgeving. De zaak wordt dan overgedragen aan de recherche.

Getuigen en beelden gezocht

De recherche wil in contact komen met getuigen die meer weten over deze explosie. Wie iets heeft gezien of gehoord, of andere informatie heeft die belangrijk kan zijn voor het onderzoek, wordt gevraagd contact op te nemen met de Districtsrecherche West (o.v.v. 2023212960) via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000. Of vul het online tipformulier in. Ook beelden kunnen een belangrijke rol spelen bij het onderzoek. Dat kan ge-upload via het tipformulier.