Wie was getuige van een mishandeling op het Ronak Mela-festival?

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Politie.nl)

NIEUW-WEST - Zondag 20 augustus zou een leuke dag moeten worden voor een 52-jarige man uit Amsterdam. Hij bezocht samen met vrienden en familie een evenement op de sportvelden van het Sloterpark in Amsterdam Nieuw-West. Helaas kreeg hij te maken met een groep van ongeveer zes gewelddadige mannen, die hem bedreigden en mishandelden. 

De politie heeft deze zaak in onderzoek en komt graag in contact met andere festivalbezoekers, die mogelijk getuige zijn geweest van deze mishandeling.

Het slachtoffer kwam net terug van een toiletbezoek, toen hij door de groep werd belaagd. Het slachtoffer kreeg meerdere klappen tegen zijn hoofd, tegen zijn bovenlijf en wordt met brute kracht tegen een hek aangeduwd. Ook bijt één van de daders hem in zijn vinger. De mishandeling zou rond 18.45 uur op het festivalterrein hebben plaatsgevonden, kort voor de finale van het evenement.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van dit incident. en informatie over een mogelijke achtergrond of aanleiding. Ook beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na de mishandeling wil het onderzoeksteam graag in ontvangst nemen. Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via het tipformulier kan eventueel het beeldmateriaal worden geupload. Benoem daarbij altijd het registratienummer: 2023190195.