Gratis zomeractiviteiten

Algemeen
Altijd leuk: knutselen.
Altijd leuk: knutselen. (Foto: Pr)

NIEUW-WEST - Er zijn de hele zomer gratis creatieve en sportieve kinderactiviteiten in Osdorp en Slotermeer. Het Talentenhuis heeft een programma.

In de zomervakantie, van maandag 19 juli tot en met vrijdag 20 augustus, zijn er iedere doordeweekse middag tussen 13.30 en 16.00 uur leuke activiteiten voor iedereen van 4 tot en met 12 jaar.

Knutselen

Denk aan knutselen, sporten, dansen, muziek maken en nog veel meer. Iedere activiteit wordt twee keer aangeboden: er is een groep van 13.30 tot 14.30 uur en een groep van 15.00 tot 16.00 uur. De activiteiten vinden plaats in het Talentenhuis, Meer en Vaart 290.

Dit jaar gaat ook weer iedere woensdagmiddag een mediaclub op pad voor alle kinderen van 8 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om te fotograferen, te filmen en te schrijven.

Mediaclub

Iedere woensdag is er in en rond het Glazen Huis op Plein ‘40-’45 een programma. ‘s Ochtends gaat een tweede mediaclub op pad en ‘s middags zijn er creatieve kinderactiviteiten. Zo krijgen nog meer kinderen de kans deel te nemen.

Aanmelden voor alle activiteiten kan via: www.zomerinnieuwwest.nl.