Getuigen gezocht overval in elektronica winkel aan Tussen Meer

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Politie.nl)

NIEUW-WEST - Medewerkers van een elektronicazaak aan de Tussen Meer zijn woensdagmiddag 26 januari slachtoffer geworden van een gewapende overval. Een medewerker is daarbij lichtgewond geraakt. De recherche is op zoek naar getuigen die meer weten over deze overval.

Rond 15.15 uur stonden medewerkers en een klant in de zaak toen er drie personen in donkere kleding de zaak kwamen binnenlopen. Voordat de medewerkers het door hadden, dreigden de verdachten met een steekwapen. Ze eisten spullen en mishandelden daarbij een medewerker. 

Vervolgens pleegden ze vernielingen in de zaak en namen goederen weg. De overvallers renden met de buit in de richting van de Botteskerksingel. Daar stond een voertuig klaar waar de verdachten mee vluchtten in de richting van het Osdorper Ban.

Getuigenoproep

De recherche is op zoek naar getuigen die meer weten over de verdachten de vluchtauto. Wie informatie heeft die het onderzoeksteam kan helpen, zoals beeldmateriaal van bijvoorbeeld een dashcam, wordt gevraagd contact op te nemen via tel. 0900 8844.