Dagbesteding Amstelring houdt open dag

Algemeen
De Dagbesteding wordt als zeer prettig ervaren als iemand niet meer zo makkelijk eropuit gaat.
De Dagbesteding wordt als zeer prettig ervaren als iemand niet meer zo makkelijk eropuit gaat. (Foto: aangeleverd)

Iedereen die belangstelling heeft kan een kijkje komen nemen; omwonenden, toekomstige cliënten, mantelzorgers of mensen met professionele belangstelling. Bovendien is het mogelijk om op deze dag meerdere locaties te bezoeken.

NIEUW-WEST - Dagbesteding van Amstelring houdt zaterdag 9 april een open dag voor iedereen die interesse heeft in de activiteiten van de Dagbesteding. 

Aardige mensen

Ellis van de Dagbesteding Op de Heimanshof vertelt: ‘’Als u de stap durft te nemen, zult u merken dat Dagbesteding echt helpt. Een paar aardige mensen om u heen, een lach, een ander helpen, een klein gesprekje en nuttige dingen doen. Of dus die hobby oppakken of eropuit gaan. Iets nieuws meemaken, iets waar u zich over kunt verbazen. Ja, dat maakt de dag waardevol.‘’

Prettig

Tijdens de open dag is er de gelegenheid om kennis te maken met het team achter de Dagbesteding. De Dagbesteding wordt als zeer prettig ervaren als iemand niet meer zo makkelijk eropuit gaat of als de mantelzorger er niet alle dagen kan zijn. Maar bovenal is de Dagbesteding er voor gezelligheid, aanspraak en indien gewenst actief bezig te zijn. 

Dagbesteding Leo Polak, Saaftingestraat 8, Nieuw-West is deze dag geopend van 10.00 tot 15.00 uur.