Aslan Muziekcentrum houdt open dagen

Algemeen
Onder andere met de ukelele kan worden kennis gemaakt.
Onder andere met de ukelele kan worden kennis gemaakt. (Foto: Pixabay)

AMSTERDAM – Aslan Muziekcentrum zet in de meivakantie de deuren open voor de open dagen . Op zaterdag 30 april op locatie Nieuw-West en zondag 1 mei op locatie West kunnen belangstellenden van 12.00 tot 15.00 gratis verschillende muziek-, dans- en theaterlessen uitproberen. Ga voor Afro Dance, doe mee met Orient Connection Junior of ga aan de slag in de opnamestudio.

Zaterdag 30 april is er in locatie West, Louis Bouwmeesterstraat 214, een gevarieerd programma voor jong en oud. Kinderen kunnen meedoen met diverse workshops, zoals Kinderkoor, Streetdance en Afro Dance. Bij de workshop Opname-techniek leer je in de nieuwe opnamestudio je eigen muziek opnemen en mixen. Ook kan iedereen instrumenten uitproberen.

Bij locatie West, Corantijnstraat 9, is er tijdens de open dag op zondag 1 mei van alles te beleven. Voor kinderen zijn er diverse workshops, zoals musical, theater, streetdance en oriënt connection junior. Ook kan iedereen kennismaken met instrumenten in diverse stijlen, zoals ukelele, Latijns-Amerikaanse percussie, saxofoon en zang.