Twee dagen Lentebraderie op Osdorpplein en Tussen Meer

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Brandeisfotografie)

NIEUW-WEST - Ook al hebben we al zomerse temperaturen gehad, vrijdag 27 en zaterdag 28 mei is er lentebraderie op en rond het Osdorpplein, met kraampjes van lokale ondernemers, maar ook van buurtbewoners die hun zelfgemaakte waar verkopen. Van zelf gebakken koekjes tot zelf gemaakte armbanden en kaarsen.

Er  zijn steltenlopers, een draaimolen, bungeejump en voor de allerkleinsten een ballenbak en er wordt een workshop pottenbakken georganiseerd. Muziek ontbreekt niet. De kraampjes staan door het hele winkelgebied van het Osdorpplein naar Tussen Meer. De braderie is een initiatief van de ondernemersvereniging, maar is dit jaar eigenlijk meer een ‘buurtmarkt’.

Mooi initiatief

Gebiedsmakelaar Kenan is blij met het initiatief: “Een mooi initiatief van de ondernemers en extra leuk dat de buurt erbij betrokken wordt. De bewoners zijn erg enthousiast dat ze gratis kunnen meedoen. Er zijn veel creatieve bewoners in de buurt die van alles maken en nu de kans krijgen om dat te laten zien en te verkopen.”

De buurtmarkt wordt op beide dagen gehouden van 10.00 tot 17.00 uur op het Osdorpplein en Tussen Meer. toegang is gratis.