Hello again: een musical in tien affaires

Algemeen
De musical Hello again te zien in DeLaMar West.
De musical Hello again te zien in DeLaMar West. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST -  De musical Hello again  is van 30 juni tot en met 10 juli is exclusief te zien in theater DeLaMar West. In deze musical gaat de reis dwars door de 20ste eeuw om kennis te maken met tien onvergetelijke karakters, vertolkt door musicalsterren als Brigitte Heitzer, Cystine Carreon en Hugo Haenen.

In Hello again tien op het eerste gezicht losstaande dialogen, waarin steeds twee personages worstelen met de scheidslijn tussen liefde, lust en macht. Vervolgens stapt een van hen over naar een volgende scène in een compleet ander decennium. Zo zien we de personages dansen in een broeierige New Yorkse club in de jaren 70 maar ook de laatste minuten op de Titanic beleven in 1912. De tijden veranderen, dat is duidelijk. Maar doen wij dat ook?

Liefde

De voorstelling is een initiatief van De Kernploeg; in 2016 opgericht uit liefde voor het Amerikaans musicalrepertoire. Er zijn de afgelopen honderd jaar ontzettend veel sterke Amerikaanse musicals geschreven die in Nederland niet of nauwelijks opgevoerd worden. De Kernploeg wil juist die veelbelovende stukken spelen die anders niet zo snel naar ons land zouden komen. 

Hello again is te zien in DeLaMar West: een gloednieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Aan de Laan van Spartaan 4 kunnen bezoekers terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West worden vertolkt: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld. 

Boek kaarten voor Hello again via delamar.nl/hello.