Informatiemarkt Sloterdijk-Centrum

Algemeen
Sloterdijk is in ontwikkeling.
Sloterdijk is in ontwikkeling. (Foto: Pexels)

NIEUW-WEST - Aan de Radarweg en Barajasweg in Sloterdijk-Centrum wordt al flink gebouwd. Begin zomer al starten bouwprojecten aan de Naritaweg. Vandaag, donderdag 30 juni, wordt een informatiemarkt over de bouwplannen in Sloterdijk-Centrum georganiseerd.

Sloterdijk-Centrum is volop in ontwikkeling. Tijdens deze informatiemarkt meer informatie over hoe Sloterdijk-Centrum zich ontwikkelt tot een moderne, groene woon-werkwijk. Bezoekers kunnen binnenlopen van 16.00 tot 20.00 uur in het ID Aparthotel, Naritaweg 51.

Wandeling 

Verschillende projectontwikkelaars presenteren het woningaanbod en de geplande bedrijfsruimtes. Uptown Sloterdijk presenteert de eerste interactieve wandeling door het gebied. Er worden plannen gepresenteerd voor de openbare ruimte waaronder het definitief ontwerp voor de Heathrowstraat en het schetsontwerp voor de Plesostraat.

Er is informatie over de ontwikkelingen van kavel 9 aan de Naritaweg 30 en de daar lopende bestemmingsplanprocedure. Het bestemmingsplan maakt de komst van een school voor voortgezet onderwijs en een bezoekersparkeergarage mogelijk.

De huidige stand van zaken in het gebied en de toekomstvisie voor Sloterdijk-Centrum worden ook gedeeld.