Elke dag zomeractiviteiten voor de jeugd in Nieuw-West

Algemeen
Van knutselen tot en met de Mediaclub deze zomer in Nieuw-West.
Van knutselen tot en met de Mediaclub deze zomer in Nieuw-West. (Foto: aangeleverd)

Tot en met vrijdag 26 augustus zijn er op iedere doordeweekse dag leuke activiteiten voor iedereen van 4 tot en met 14 jaar. Denk aan knutselen, sporten, dansen, muziek maken en nog veel meer.

NIEUW-WEST - Voor alle kinderen die deze zomer niet op vakantie gaan of nog leuke activiteiten zoeken voor de weken dat ze thuis zij, is er een leuk programma op verschillende locaties in Nieuw-West.

Glazen Huis

Vorig jaar werden voor het eerst ook activiteiten aan in het Glazen Huis op Plein ’40-’45 aangeboden. De vraag was groot en de woensdagen waren een succes Daarom is er deze zomer elke middag iets te doen in het Glazen Huis. 

Daarnaast zijn ook de handen ineen geslagen met Meervaart Jong, ICK Dans Amsterdam en Stichting Zichtbaar. Nog meer activiteiten, op nog meer locaties.

Mediaclubs 

Ook dit jaar gaan er weer iedere woensdag twee mediaclubs op pad. Eentje in de ochtend bij het Glazen Huis (Plein ’40-’45) en eentje in de middag bij het Talentenhuis. De mediaclub is voor alle kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te fotograferen, te filmen en te schrijven. De verhalen worden gepubliceerd in de Westerpost, op Facebook en andere sociale media. En wie weet zit er dit jaar wel een kleine expositie in?

Aanmelden en meer informatie over tijden en locaties via: www.zomerinnieuwwest.nl.