Zomerboulevard bij de Sloterplas

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

NIEUW-WEST - Food en non-food kraampjes van bewoners, lokale ondernemers en organisaties en verschillende kinderactiviteiten en in de avond  een talentenjacht. Zaterdag 27 augustus wordt Meer en Vaart bij de Sloterplas omgetoverd tot een kleurrijke boulevard met kraampjes.

De Osdorpse Zomerboulevard is een initiatief dat afgelopen jaar is ingediend bij Buurtbudget Nieuw-West en waar veel bewoners op hebben gestemd. In samenwerking met de initiatiefnemer, bewoners, Different Event-s en gemeente Amsterdam wordt dit evenement georganiseerd.

Laagdrempelige markt

Initiatiefnemer Arjen vond zijn inspiratie voor deze Zomerboulevard in Barcelona: “Daar is ook een hele laagdrempelige markt. Iedereen kan meedoen. Het leek mij zo mooi als we dit ook aan de Sloterplas zouden kunnen organiseren. De organisatie was niet niks. Maar het is ons gelukt een mooi programma neer te zetten, zelfs met een talentenjacht erbij. Ik kijk uit naar deze vrolijke kleurrijke afsluiting van de zomer!”

Iets voor 12.00 uur is er een muzikale act op het Osdorpplein en worden bezoekers opgetrommeld om mee te lopen naar de Sloterplas. Om 12.00 uur is de muzikale opening van de Osdorpse Zomerboulevard dit tot 20.00 uur duurt.

Talentenjacht

Meedoen aan de talentenjacht kan met dans, zang, spoken word of iets heel anders is. Voor alle leeftijden. Een jury, waaronder stadsdeelbestuurder Sandra Doevendans, maakt om 20.00 uur bekend wie de winnaars zijn van de talentenjacht. De eerste prijs is een cadeaubon van 100 euro.

Aanmelden voor het huren van een kraampje of deelname aan de talentenjacht kan via: info@differentevents.nl.