Vrijwilligerscentrale Amsterdam heeft voor iedereen wel een vrijwilligersbaan.
Vrijwilligerscentrale Amsterdam heeft voor iedereen wel een vrijwilligersbaan. (Foto: Huub Zeemnan)

Vacatures top 5 Vrijwilligerscentrale Amsterdam

Algemeen

NIEUW-WEST - Vrijwilligers Centrale Amsterdam heeft diverse vrijwilligers klussen in Nieuw-West. Kennis van vrijwilligers kan anderen verder helpen. Onder het thema ‘voor elke wat wils’, worden hieronder vijf vacatures beschreven,

Horeca Medewerker Buurtkiosk

Stichting bewonersbedrijf de Natuurkamer is een organisatie van, voor en door de buurt midden in het Sloterpark. Voor de ondersteunende horeca zoeken ze vaste krachten. Vrijwilligers ontvangen mensen aan het luik en in de binnenruimte en verkopen eten en drinken. Ook worden er ondersteuning verwacht bij kinderfeestjes. Er is een platte organisatie structuur, er mag mee gedacht en besloten.

Kennelverzorger en veel meer, bij Stichting Amsterdamse Zwerfkatten (SAZ)

In dit werk hebben vrijwilligers heel veel contact met allerlei soorten katten. De meeste katten bij de SAZ hebben een bijzondere achtergrond. Er zijn allerlei openstaande vacatures zoals kennelverzorgers, administratieve krachten, opruimen en schoonmaken van de algemene ruimtes, rijders op de ambulance, socialiseerders en in de wijk helpen met het flyeren over zichtmeldingen eventuele zwerfkatten.

Chauffeur bij Stichting Mantelzorg en Dementie

Mensen die vergeetachtig moeten begeleid worden van en naar de bus en bij het vervoer van huis naar ontmoetingscentrum en andersom. Vrijwilligers worden ingewerkt door ervaren chauffeur en kunnen meedoen aan de jaarlijkse EHBO, cursussen en eventueel een taxipas te halen. Iedereen wordt onderdeel van een leuke organisatie en er is een vrijwilligersvergoeding.

Begeleider Gouden Mannen programma

In elke man schuilt een Gouden Man. Het programma Gouden Mannen geeft kwetsbare mannen meer zelfregie en grip op hun eigen leven. Als begeleider bij Gouden Mannen zoeken vrijwilligers samen met de deelnemer uit waar hij goed in is en wat hij wil leren. Daarvoor biedt Gouden Mannen verschillende cursussen, zoals een taalcursus, computerles en sportactiviteiten.

Filmliefhebber voor eerste filmhuis van Nieuw-West

Filmliefhebbers die het leuk lijken om het eerste filmhuis van Amsterdam Nieuw-West mogelijk te maken, kunnen vrijwilliger worden bij het filmhuis van Stichting Oxville. De taken zijn onder meer bezoekers verwelkomen, kaartjes verkopen, kaartjes scannen, de filmzaal en rest van het filmhuis (waaronder het café) netjes houden. Daarnaast leren vrijwilligers veel over het filmhuizen hoe het achter de schermen werkt.

Wie interesse heeft in deze vrijwilligersvacatures kan een mailtje sturen naar: nieuwwest@vca.nu of bel 020 5301220 of kijken op .vca.nu/vrijwilligers-vacatures 

Afbeelding
Drie voorstellingen bij ZID Theater tijdens Nationaal Theaterweekend Algemeen 26 jan, 12:22
Afbeelding
Nu te zien bij Cinema de Vlugt Algemeen 26 jan, 11:11
Afbeelding
Werken in thuiszorg: 'Ik begeleid mensen naar een mooi einde' Zorg 26 jan, 11:07
Afbeelding
Grote vraag naar verkeersmaatje duidt op veel onveilige verkeerssituaties in Noord-Holland Algemeen 26 jan, 10:06
Afbeelding
Competencia Oficial bij Cinema De Vlugt Algemeen 26 jan, 07:25
Afbeelding
Vrijwilligerscafé Valentijn Algemeen 25 jan, 16:33
Afbeelding
Pinnen in Amsterdam Nieuw-West: waar vind je de pinautomaten? Algemeen 25 jan, 15:04
Afbeelding
Laadpalen in Amsterdam Nieuw-West: hier vind je ze Algemeen 25 jan, 14:09
Afbeelding
Het Nationaal Theaterweekend in de Meervaart Algemeen 25 jan, 13:23
Afbeelding
Platina voor Anand en Etwaria Gopie Algemeen 25 jan, 12:16
Afbeelding
Ontwikkeling en talenten staan voorop vmbo Amsterdam-West Algemeen 25 jan, 11:00
Afbeelding
Brievenbussen in Amsterdam Nieuw-West: hier staan ze Algemeen 24 jan, 16:16
Afbeelding
Stylingevent About You voor tienermeiden (en hun vriendinnen en moeders) Algemeen 24 jan, 14:29
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Amsterdam Nieuw-West

Op Rodi Amsterdam Nieuw-West volg je het laatste nieuws uit Amsterdam Nieuw-West. Rodi Amsterdam Nieuw-West informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Amsterdam Nieuw-West

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Amsterdam Nieuw-West in je mailbox.