Nu te zien bij Cinema de Vlught

Algemeen
Stromboli.
Stromboli. (Foto: Mark de BLok)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant. De eerste film start rond 11.00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal.

Het hele filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl.

Première vanaf donderdag 3 november: Stromboli

Sara (Elise Schaap) arriveert met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli. Ze komt bij een retraite terecht waar ze, samen met een bont gezelschap andere dolende zielen, onder leiding van de charismatische goeroe Jens de confrontatie aangaat met de demonen uit haar verleden. Naar het boek van Saskia Noort. 

Première vanaf donderdag 3 november: Close

Leo en Remi, 13, zijn vrienden zo lang ze zich kunnen herinneren. De vriendschap is vrolijk, intens en bovenal onafscheidelijk. Toch lijkt een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis genoeg om hen uit elkaar te drijven. Vol onbegrip zoekt Leo toenadering tot de moeder van Remi. Lukas Dhont maakt met Close een tedere en aangrijpende film over vriendschap en verantwoordelijkheid. Met zijn tweede film won regisseur Lukas Dhont (Girl) de prestigieuze Grand Prix van het Film Festival Cannes 2022.


Een scène uit Close. (Foto: aangeleverd)

Woensdag 2 november is Close ook als voorpremière te zien bij Cinema De Vlugt.

Film + nagesprek: Beste Meneer Bouterse

In deze persoonlijke film onderzoekt journalist en filmmaker Ananta Khemradj (32) hoe haar generatie verder moet in de nasleep van de Decembermoorden. Ondanks de veroordeling van Desi Bouterse lukt het Surinamers namelijk niet om de turbulente jaren ‘80 een plek te geven. Welke toekomst heeft een land dat zijn verleden niet onder ogen durft te komen? Na afloop van de vertoning zal Ananta Khemradj aanwezig zijn om vragen te beantwoorden uit het publiek. 

Nu in de voorverkoop: Black Panther: Wakanda Forever

Het was lang wachten op het vervolg van het zeer succesvolle en spectaculaire Black Panther. 9 november wordt de saga eindelijk vervolgd met Marvel Studio’s Black Panther: Wakanda Forever. Er zijn nu al kaarten te bestellen. In Black Panther: Wakanda Forever, strijden koningin Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye en de Dora Milaje na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten. Terwijl de Wakandans proberen hun nieuwe hoofdstuk te omarmen, zijn de strijders genoodzaakt zich te herenigen met War Dog Nakia en Everett Ross en samen een nieuwe koers voor het koninkrijk Wakanda te bepalen. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.cinemadevlugt.nl/


Black Panther: Wakanda Forever. (Foto: Marvel Studios)