Eerste editie Osdorp Verlicht wordt geopend

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

NIEUW-WEST - Osdorp Verlicht is een voorbeeld van de vele kleurrijke activiteiten in de buurt van het Osdorpplein. Diinsdag 22 november wordt de eerste editie van Osdorop Verlicht geopend in de commerciële units van ons nieuwbouwproject The Hub in Osdorpplein.

Lichtkunstenaars Martin Boverhof van Studio Maan en Frederike Top tonen met trots hun werk en belichten hoe bijzonder Osdorpplein is. Sandra Doevendans, Dagelijks Bestuur Amsterdam Nieuw-West, opent om 18.00 uur Osdorp Verlicht. In de komende twee maanden wordt Osdorpplein nu op verschillende plekken nog meer feestelijk belicht.

Levendig centrum

Osdorpplein is sinds jaar en dag het levendige centrum van Amsterdam Nieuw-West en hard op weg om een van de leukste hotspots van Amsterdam te worden. Het gebied is volop in ontwikkeling. Er wordt gebouwd aan een bruisend en kwalitatief nieuw stadshart waar het heerlijk wonen, werken, winkelen en recreëren is met verschillende voorzieningen voor kunst en culturele activiteiten. Een modern centrum met een Amsterdamse uitstraling en perfecte bereikbaarheid.