Winterwandeling in De Bretten

Algemeen
Er is altijd wat te doen in De Bretten.
Er is altijd wat te doen in De Bretten. (Foto: Brandeisfotografie)

NIEUW-WEST - In de groene parel De Bretten, tussen de Haarlemmerpoort en Halfweg, wordt zaterdag 10 december een winteractiviteit georganiseerd; maak een ontdekkingstocht naar een unieke plek en maak verbinding in het landschap van Nieuw-West. De Bretten is een plek waar mens, dier en natuur samenkomen.

De decembermaand is een maand van verbinding: met elkaar en met de natuur. Samen een wandeling maken door De Bretten en luisteren naar de avonturen van de jonge Dries die vertelt over de ongelooflijke dingen die hij en zijn opa tegenkomen in De Bretten. Op de weg terug door De Bretten worden geheimen van de natuur tijdens een spannende belevingstocht ontdekt. De middag vindt binnen en buiten plaats. Er wordt afgesloten met een warm multicultureel hapje.

Gratis

De activiteit is van 15.00 tot 17.30 uur, aan de Seineweg 16. Aanmelden via: debretten@amsterdam.nl. De activiteit is gratis en er is een beperkt aantal plekken. 

Het hele jaar door kan jong en oud genieten van de bijzondere natuur van De Bretten. Er kunnen kilometers worden gelopen of gefietst. Er komen bijzondere vogels, zoogdieren en planten voor. De Bretten kent twee speeltuinen: Een speelplek met natuurlijke (klim)toestellen aan de Australiëhavenweg en een speelplek nabij Volkstuinpark De Groote Braak, Daveren 25, met diverse speeltoestellen. 

Meer informatie: amsterdam.nl/debretten.