Aangepast programma Tuinen van West in Vuur & Vlam vanwege het weer

Algemeen
Olifant op Blijburg tijdens de jaarwisseling.
Olifant op Blijburg tijdens de jaarwisseling. (Foto:Casper Oorthuys)

NIEUW-WEST - Het feest tijdens de jaarwisseling op het evenemententerrein de Polderheuvel in Tuinen van West gaat wel door, maar alleen met een sfeervol brandend kunstwerk, dus geen vuurwerk en met een aangepast programma. 

Het muzikale programma niet door, dus geen Fanfare van de Eerste Liefdesnacht en het kleurrijke Amsterdamse straatorkest. En ook wordt het aftelmoment om middernacht niet gevierd met de sfeervolle vuurwerkshow van Pyrofoor de Amsterdam.

Tuinen van West

De gemeente Amsterdam heeft een aantal plaatsen aangewezen waar mensen op oudjaarsavond bij elkaar kunnen komen om de jaarwisseling te vieren. Eén van die locaties is het evenemententerrein de Polderheuvel in Tuinen van West.

In het water gevallen

Vanwege de vele regen en het weersvooruitzicht rond de jaarwisseling, is de eerste editie van dit evenement een beetje in het water gevallen en is het programma aangepast. Het terrein is drassig dus bezoekers doen er goed aan om regenlaarzen aan te trekken.

Het is een feest voor iedereen, voor bewoners en ondernemers in Nieuw-West, voor hun gasten en bezoekers. De toegang is gratis. Vanaf 23.00 uur is iedereen welkom. Rond 1.00 uur is het programma ten einde.

Oliebollen

Er zijn dranken en oliebollen te koop, maar de voorraad is beperkt. Iedereen wordt uitgenodigd om eigen drankjes en hapjes mee te nemen.