Blind Ambition via Picl bij Cinema de Vlugt

Algemeen
Blind Ambition is een feelgood documentaire op en top.
Blind Ambition is een feelgood documentaire op en top. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST- Na ruim twintig jaar kunnen de 160.000 inwoners van Amsterdam Nieuws-West weer dagelijks naar de film in Cinema De Vlugt waar je de mooiste films op de grote scherm kunt zien. Maar je kunt ook de beste films online via picl.nl/oxville bekijken op je grote scherm thuis.

Blind Ambition is een feelgood documentaire op en top, bekroond met de publieksprijs op het Tribeca Film Festival. Vier vluchtelingen nemen als eerste team uit Zimbabwe deel aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld.

Ongeveer 3,4 miljoen mensen zijn Zimbabwe ontvlucht door de aanhoudende corruptie, armoede en onrust. Velen daarvan kwamen terecht in buurland Zuid-Afrika. Zo ook Joseph, Marlvin, Tinashe en Pardon. Daar proeven ze voor het eerst wijn om uit te groeien tot top-sommeliers in de mondiale wijnwereld. Met een excentrieke Franse coach vormen ze het eerste team uit hun thuisland Zimbabwe dat aan de grote wijnproefwedstrijd deelneemt. Ze gaan ze helemaal voor de win.

Hoe bekijk je deze film:

1. Ga naar: picl.nl/oxville

2. Kies een film

3. Kies de bios: Oxville Cinema/ Cinema De Vlugt 

4. Afrekenen en genieten maar!