Haarlemmermeers Mannenkoor ‘Zang en Vriendschap’ zoekt projectzangers

Algemeen
 Het Haarlemmermeers Mannenkoor ‘Zang en Vriendschap’ aan het werk.
Het Haarlemmermeers Mannenkoor ‘Zang en Vriendschap’ aan het werk. (Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - Het Haarlemmermeers Mannenkoor ‘Zang en Vriendschap’ (HMZV) heeft behoefte aan projectzangers voor het Jubileumconcert op 30 september in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Zang en Vriendschap viert dan zijn 90-jarige bestaan met een groots concert waaraan, naast het koor zelf, ook medewerking verlenen de bekende bariton Raoul Steffani, sopraan Laetitia Gerards, pianist Jeroen Koopman, alles onder leiding van dirigent Roland Bosma.

Gedenkdagen

Het muzikale programma staat stil bij zes perioden van 15 jaar vanaf de oprichting van het koor en daarbinnen bij gedenkdagen van Grieg, Mozart, Brahms en Beethoven, maar ook bij muzikale hoogtepunten van onder andere Paul Simon, Neil Diamond, The Beatles, Eric Clapton, Fats Domino en Leonard Bernstein.

Eigen kracht

Het wordt een afwisselend maar ook uitdagend programma. Zang en Vriendschap, opgeluisterd met solisten en musici, is zeker in staat om op eigen kracht een concert te bieden, en stelt zangers met zangervaring in de gelegenheid om zich bij aan te sluiten en dit concert mee te beleven. Er wordt elke maandag gerepeteerd van 20.15 tot 22.15 uur in ‘De Jeugd van Gisteren’, Beemsterstraat 4 in Hoofddorp.

Meer informatie: www.hmzv.net of Facebook.com/hmzv.net.