Getuigen gezocht van zware mishandeling Taxichauffeur

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Politie.nl)

NIEUW-WEST - Een 29-jarige taxichauffeur uit Amsterdam is donderdagavond gewond geraakt na een mishandeling op het station Cornelis Lelylaan. Een 34-jarige Amsterdammer is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling.

Rond 22.10 uur kreeg de politie een melding dat er een bebloede man op straat lag en meerdere mensen om het slachtoffer stonden. Toen de politie arriveerde, troffen zij enkel de gewonde man aan die door ambulancepersoneel werd behandeld. Het slachtoffer bleek een taxichauffeur te zijn die vermoedelijk kort daarvoor een verhit gesprek voerde met een man en daarna zwaargewond werd achtergelaten. De Amsterdammer werd met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Aangehouden

De politie trof in de omgeving geen verdachte personen aan. Later op de avond kwam een man het politiebureau binnen die mogelijk betrokken is geweest bij de mishandeling. De man werd aangehouden en ingesloten. Onderzoek zal moeten uitwijzen of en welke rol deze verdachte heeft gespeeld bij de mishandeling.

Getuigen gezocht

De recherche doet onderzoek naar de zware mishandeling en komt graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Wie iets heeft gezien of gehoord of andere informatie heeft die belangrijk kan zijn voor het onderzoek wordt verzocht met de politie contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan ook via: Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.