Nu te zien bij Cinema De Vlugt

Algemeen
Everything Everywhere All at Once.
Everything Everywhere All at Once. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 11.00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal.

Het hele filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl.

Première vanaf 16 maart | Shazam! Fury of the Gods

In Shazam! Fury of the Gods wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam. Nu ze de krachten van de goden bezitten, is het voor Billy Batson en de andere kinderen uit het pleeggezin best lastig om tegelijkertijd gewone tieners en volwassen superhelden te zijn. Maar dan komen de Dochters van Atlas naar de aarde, drie oude goden die de van hen gestolen magie terug willen en uit zijn op wraak. Billy, ofwel Shazam, en zijn familie zullen moeten vechten voor hun superkrachten, hun levens en het voortbestaan van hun wereld.


Shazam! Fury of the Gods. (Foto: Warner Bross Pictures)

Oscar special | donderdag 16 maart, 20.00 uur | Everything Everywhere All at Once – Extended cut

Afgelopen zondag op maandagnacht won Everything Everywhere All at Once meerdere Oscars waaronder de belangrijkste voor Beste Film. Daarom vertoont Cinema De Vlugt op donderdag 16 maart een langere versie met een intro van de regisseur aan het begin en bloopers aan het einde. Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Dinsdag 21 maart, 18.15 uur | voorpremière: Till

Op dinsdag 21 maart, internationale dag tegen racisme en discriminatie, vertoont Cinema De Vlugt een voorpremière van het aangrijpende en waargebeurde Till. Till is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley’s langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon, Emmett Till, die in 1955 op brute wijze gelyncht werd tijdens een familiebezoek in Mississippi. Mamies onaflaatbare strijd laat zien hoe de kracht van een moeder een beweging op gang zette, die de hele wereld schokte.


Jalyn Hall as Emmett Till and Danielle Deadwyler as Mamie Till Bradley in Till. (Foto: Lynsey Weatherspoon / Orion Pictures) 

Pop-up filmzaal

De deuren van de theaterzaal zijn geopend voor nóg meer filmbeleving in Nieuw-West! Vanaf nu kunnen de bezoekers van Cinema De Vlugt genieten van nóg meer films. In een ultieme cosy setting kunnen bezoekers loungen op één van de kussens of ligstoeltjes. Natuurlijk zijn het beeld en geluid van optimale kwaliteit. Zo kan iedereen gezellig en comfortabel genieten van de beste films. Om het nog leuker te maken kosten de kaartjes voor de pop-up zaal maar €8,50. Als een film wordt vertoond in de theaterzaal, dan wordt dat op de website aangegeven.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.cinemadevlugt.nl/