Tennisvereniging Geuzenveld houdt open dag

Algemeen
Bij Tennisvereniging  houden ze van gezelligheid.
Bij Tennisvereniging houden ze van gezelligheid. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij Tennisvereniging Geuzenveld, wordt zondag 26 maart van 12.00 tot 17.00 uur een open dag gehouden. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een balletje te slaan met een vriend of vriendin of alleen komen en een balletje te slaan met één van de leden. Rackets en ballen zijn op de club aanwezig.

Tennisvereniging Geuzenveld heeft vier verlichte all weather banen, zodat het gehele jaar kan worden gespeeld. Nieuwe leden kunnen profiteren van verschillende aanbiedingen. Zo is er een kennismakingspakket, tot 1 juni één maand vrij spelen en twee tennislessen, voor 60 euro of één maand tennis voor 25 euro zonder lidmaatschap en onbeperkt tennissen. Ook is het mogelijk om 25 procent korting te krijgen op het lidmaatschap, tot 1 juni voor het eerste jaar.

Activiteiten

Er worden toss-ochtenden en -avond en open toernooien georganiseerd. Er zijn competitieteams op verschillende niveaus. Er is een tennismuur, kantine en groot terras. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid en wordt er geen inschrijfgeld gehanteerd. 

Het tennispark ligt aan de Tom Schreursweg 12, achter de Aristoshal, ingang TOM 14. Meer informatie via: www.tvgeuzenveld.nl.