Boekpresentatie Tussen Andreasplein en het Zwarte Pad

Cultuur
De omslag van het negende deel.
De omslag van het negende deel.

NIEUW-WEST - Stichting de Driehoek presenteert vrijdag 19 april het negende deel van haar geprezen literaire jaarboek voor Nieuw-West tijdens een bijeenkomst bij OBA Slotermeer. Het evenement is bedoeld voor huidige, voormalige en toekomstige auteurs, evenals voor alle geïnteresseerden in verhalen uit en over Nieuw-West, ongeacht schrijfambities.

Dit jaar kunnen de aanwezigen weer genieten van inspirerende auteurs die fragmenten uit hun werk voorlezen. De literaire ervaring wordt verrijkt met de Tuinstadliederen van en door Jan-Paul van Spaendonck. Bovendien wordt het eerste exemplaar van het jaarboek aangeboden aan de wethouder voor cultuur, Touria Meliani.

Na afloop van het officiële programma worden hapjes en drankjes geserveerd, terwijl aanwezigen de kans krijgen om het boek aan te schaffen en te laten signeren door de auteurs.

De toegang is gratis, maar aanmelden is vereist via: www.oba.nl/agenda/slotermeer/tussenandreaspleinenzwartepad.html.

Beeldvorming van Nieuw-West

Tussen Andreasplein en Zwarte Pad is een publicatie van Stichting de Driehoek, een kleine vrijwilligersorganisatie die zich al 31 jaar inzet voor de bevordering van de beeldvorming van Nieuw-West. Het boek bevat bijdragen van 28 auteurs en telt 184 pagina’s. Het ISBN-nummer is 978-94-90586-40-9, en de verkoopprijs bedraagt 13 euro 90.

Voor meer informatie over het jaarboek en de auteurs via: www.driehoek.amsterdam. Email: redactie@driehoek.amsterdam..

De bijeenkomst is vrijdag 19 april van 17.30 tot 19.30 uur in de OBA Slotermeer.