Gasthuis Antoni van Leeuwenhoek zoekt tuinvrijwilliger(s)

Nieuws
Het Gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek.
Het Gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Voor patiënten die van ver komen en poliklinisch worden behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek, biedt het Gasthuis - zonder winstoogmerk - op het terrein van het ziekenhuis een rustig logeerhuis waar men zich zoveel mogelijk thuis kan voelen. Ook familie en/of begeleiders van patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen zijn van harte welkom. Het vermijden van files, een spoedopname of mee doen aan een trial. Het kunnen allemaal redenen zijn om in het Gasthuis te verblijven.

Het Gasthuis heeft vijftien kamers en is van alle gemakken voorzien. Voor gemeenschappelijk gebruik zijn er een aantal huiskamers, een grote keuken met drie kookunits en een mooie tuin met terras. Er werken 75 vrijwilligers. Zonder hen kan het Gasthuis niet bestaan. De gasten zijn dankbaar voor de inzet van de vrijwilligers en de fijne, warme sfeer in huis. Het Gasthuis is op zoek naar mensen die bereid zijn zich met veel warmte en betrokkenheid in te zetten voor de gasten, gedurende een aantal uren per week.

Tuinvrijwilliger(s)

Aan de prachtige tuin van het Gasthuis wordt met heel veel liefde gewerkt. Omdat dit werk voor de vaste tuinvrijwilliger teveel wordt zoeken ze ondersteuning. Het Gasthuis zoekt twee vrijwilligers met een groot hart voor tuinieren die in de winter tweewekelijks en in de zomer wekelijks minimaal een ochtend beschikbaar zijn om in de tuin te werken. Het liefst op de donderdagochtend, maar een andere ochtend kan eventueel ook.

Tuinvrijwilliger worden

Voor meer informatie en om je aan te melden, kijk op de website www.gast-huis.nl. Mocht je nog vragen hebben, bel dan 020-3462020 en vraag naar Irene, Jantine of Joleen.