Meervaart houdt open huis voor Amsterdammers van 2 tot 26 jaar

Nieuws
Kinderen en jongvolwassenen kunnen een kijkje komen nemen bij de Meervaart.
Kinderen en jongvolwassenen kunnen een kijkje komen nemen bij de Meervaart. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Wie nieuwsgierig is naar wat er naast voorstellingen nog meer is te beleven voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen in Meervaart, kan zondag 17 september naar het Meervaart Open Huis. Er kan op diverse Meervaart locaties worden meegedaan met proeflessen in muziek, dans, theater, beeldende kunst, film en woordkunst.

Meervaart vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren zich volop kunnen ontwikkelen op het gebied van kunst en cultuur. Voor kinderen en jongeren is er een grote variatie aan voorstellingen en kunnen kinderen bij Meervaart Jong & Studio zelf meedoen.

Meervaart Jong

Meervaart Jong2 tot 16 jaar, is een plek waar kinderen creatieve lessen kunnen volgen; van theater, dans, beeldende kunst tot aan muziek. Voor jongeren en jongvolwassenen, van 15 tot 26 jaar, is er Meervaart Studio. Het is de plek waar jongeren hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. Meervaart Studio biedt activiteiten aan op het gebied van muziek, dans, theater, film, fotografie en woordkunst.

Meervaart Open Huis

Binnenkort start het nieuwe seizoen van Jong & Studio. Daar kan nog voor worden aangemeld. Wie de sfeer wil proeven van het aanbod, dan dat zondag 17 september doen tijdens het Open Huis.

De dag is gratis en toegankelijk voor alle jonge, nieuwsgierige en creatieve Amsterdammers. 

Meer info www.meervaart.nl