Cursus EHBO voor adequate hulp in Nieuw-West

Nieuws
EHBO'ers zijn altijd nodig.
EHBO'ers zijn altijd nodig. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Een EHBO cursus is een waardevolle investering in jezelf en anderen. EHBO Tuinsteden en Omstreken organiseert deze een cursus waarin wordt geleerd hoe er eerste hulp kan worden verleend bij verschillende situaties, zoals valpartijen, wonden, reanimatie en meer. Zo kan er snel en adequaat worden gehandeld als er iets gebeurt.

Of het nu gaat om mensen helpen die in nood zijn, of hoe een bloedneus, een schaafwond of een hartstilstand moet worden behandeld.

Eigen tempo

De theorie wordt online gegeven in het eigen tempo en de praktijk in een groep onder begeleiding van een ervaren instructeur. Aan het einde van de cursus doen cursisten het officiële examen van het Oranje Kruis en ontvangen zij een erkend diploma. Cursisten krijgen een boek en een oefen verband set om thuis mee te oefenen.

Aanmelden

De cursus begint eind oktober en duurt tot eind november en bestaat uit tien lessen. Aanmelden kan tot 1 oktober. De cursus vindt plaats in Amsterdam west. Voor meer informatie en aanmelding: cursus@ehbo-tuinstedeneo.nl..


Tijdens de praktijkles. (Foto: aangeleverd)