Wij Maken Samen Nieuw-West: een dag ontmoeten en samen doen

Nieuws
Kennismaken met bewoners, diverse buurtinitiatieven en met alliantiepartners van het Nationaal Programma Samen Nieuw-West.
Kennismaken met bewoners, diverse buurtinitiatieven en met alliantiepartners van het Nationaal Programma Samen Nieuw-West. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Woensdag 4 oktober organiseren het Nationaal Programma Samen Nieuw-West (voorheen Masterplan Nieuw-West) en alliantiepartner Kracht van Nieuw-West van 13.30 tot 20.30 uur een evenement dat in het teken staat van kennismaking tussen bewoners, diverse buurtinitiatieven en met alliantiepartners van het Nationaal Programma Samen Nieuw-West.

Het gesprek gaat over wat organisaties en bewoners de komende twintig jaar willen bereiken en hoe zij samen aan de slag gaan. Kracht van Nieuw-West vindt het belangrijk dat buurtinitiatieven door samenwerken sterker worden en alliantiepartners meedoen met wat er al in de wijken van Nieuw-West plaatsvindt. Dat vraagt andere processen dan dat bewoners zich voegen naar de vaak nog gangbare inspraak- en overlegmogelijkheden.

Bewonersraden

Er zijn naast de mooie wijkprogramma’s ook bewonersberaden en ontwerpateliers waar bewoners aan mee kunnen doen.

Deze keer vindt het programma overdag en deels ’s avonds plaats in de gebieden Osdorp, met focus op de Wildemanbuurt, Slotervaart Zuid en Geuzenveld-Slotermeer.

Programma

Meer informatie en het programma is te vinden via: http://www.krachtvannieuwwest.nl/

Bij een volgende editie komen andere wijken, bewoners en initiatieven in Nieuw-West aan bod en wordt ook gekeken naar meer avond- of weekendprogrammering.

Vragen kunnen gemaild naar info@krachtvannieuwwest.amsterdam.