Theo Stet al 55 jaar uw caravan specialist

Partnerbijdrage
Senior verkoper Theo Wokke,(links uit het raam) met jarenlange ervaring. Junior verkoper Sidney Stet ( op de kruk) Niels Dongelmans ( bij deur), caravan manager, Chiel Jensen, Eigenaar/ hoofdmonteur Caravan Service Centre ( is in samenwerking met Theo Stet Caravans),Directeur Wendy Stet.
Senior verkoper Theo Wokke,(links uit het raam) met jarenlange ervaring. Junior verkoper Sidney Stet ( op de kruk) Niels Dongelmans ( bij deur), caravan manager, Chiel Jensen, Eigenaar/ hoofdmonteur Caravan Service Centre ( is in samenwerking met Theo Stet Caravans),Directeur Wendy Stet. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Theo Stet is al 55 jaar actief in de verkoop van kwaliteit caravan occasions. Gestart in 1967 en ruim een halve eeuw een begrip in caravanland. Anno 2022 is Theo Stet de LMC Dealer in nieuwe caravans maar het aanbod van occasions in goede staat is ook nog steeds enorm. Kom eens een kijkje nemen in de showroom en laat u verrassen door de scherpe prijzen. Alle modellen zijn uit voorraad leverbaar, dus u kunt binnen een week uw aankoop doen en meteen op vakantie. Bovendien is het momenteel aan te raden op kampeervakantie te gaan. U bespaart duizenden euro’s. Een vliegvakantie in de zomer kost wel zo’n 8000 euro. Dan is kamperen met het gehele gezin een stuk voordeliger!

Het begon allemaal 1967 met de verkoop van aanhangwagens vanuit Heiloo, maar vanwege de populariteit van kamperen en de goedlopende zaak wordt Theo Stet aantal keer flink uitgebreid. Dit resulteert uiteindelijk in een grote showroom waar iedere kampeerder uit de regio- en daarbuiten- naar hartenlust zijn kampeerbenodigdheden bij elkaar weet te vinden. 

Diverse merken

Theo Stet beschikt altijd over een ruim aanbod van betrouwbare occasions in verschillende prijsklassen en diverse merken. Alle caravans kunnen worden geleverd met Bovag-servicebeurt inclusief 12 maanden garantie, een extra zekerheid voor een veilige en onbezorgde vakantie. Inruilen en financiering is mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. 

LMC Dealer

LMC is de afgelopen 2 jaar enorm vooruitstrevend geweest en bij Theo Stet vindt u de nieuwste caravans van mooie materialen en met dito uitstraling.

Accessoires cadeau

Uniek: 12 jaar waterdichtheidsgarantie (niet 1 caravanmerk heeft dat). Hagelbestendig dak. Onze getoonde prijzen zijn inclusief compleet pakket. Nu het kampeerseizoen weer van start is gegaan heeft Theo Stet een mooie actie. Wanneer u in de periode van 1 mei t/m 17 juni 2023 een caravan van LMC uit de serie Tandero, Musica of Vivo (model 2023) aanschaft krijgt u gratis een Enduro mover volautomaat t.w.v. 2350.-,

Onderhoud 

Caravan Service Centre te Heerhugowaard verzorgt samen met Theo Stet Caravans de garanties en onderhoud van LMC caravans in Noord-Holland. De werkplaats is een begrip op het gebied van onderhoud, schadeherstel en in- en opbouw accessoires van caravan, campers en aanhangwagens in Noord-Holland en ver daarbuiten. Als BOVAG caravan- en camper service bedrijf worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de BOVAG norm. De werkplaats is dan ook uitgerust met alle moderne technieken zodat mankementen snel en gemakkelijk zijn op te sporen en te verhelpen. Theo Stet, Pascalstraat 16, Heerhugowaard. Tel: 072-5718088.