Kom kijken bij nieuwbouwproject Parel van Zuid

Partnerbijdrage
Parel van Zuid aan de oevers van de Zaan in Wormerveer.
Parel van Zuid aan de oevers van de Zaan in Wormerveer. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Alsof het er altijd al heeft gestaan: zo mooi gaat het nieuwbouwproject Parel van Zuid aan de oevers van de Zaan in Wormerveer op in de bestaande omgeving. Bij het ontwerp is op een fantastische manier rekening gehouden met de rijke historie van De Zaan.

Als de bouw klaar is zal het een prachtige toevoeging zijn langs de Zaan en een lust voor het oog voor de toekomstige bewoners, de buurt en voorbijgangers. 

De nieuwbouw bestaat uit een aaneenschakeling van panden, statig, stijlvol, speels en stoer met Zaans karakter. Achter de charmante gevels gaan 6 gezinswoningen en 16 appartementen en penthouses schuil. Bijna geen huis is hetzelfde en de woonoppervlakten lopen uiteen van 36 tot maar liefst 187 m2. Er is echt voor elk wat wils met prijzen variërend van 219.000,- tot 635.000,- euro v.o.n.

Energiezuinig en comfort hand in hand

Aan de buitenkant lijkt het straks of de panden er al decennia staan. Toch profiteren de kopers van alle voordelen die horen bij een nieuwbouwwoning. Alles is nieuw, onderhoudsarm en voldoet aan de hedendaagse regelgeving. De woningen zijn zeer energiezuinig dankzij goede isolatie en de toepassing van een bodemwarmtepomp. Een extra bonus is daarbij het comfort van vloerverwarming en vloerkoeling!

Eigen parkeerplaats

Alle woningen hebben één of meerdere buitenruimtes in de vorm van een (frans) balkon, loggia of prachtig dakterras. Ook parkeren is in de Parel van Zuid geen probleem. Op het overdekte binnenterrein is ruimte voor fietsen en onder de groen ingerichte daktuin is voor iedere woning een eigen overdekte parkeerplaats beschikbaar. Hiervandaan loop je eenvoudig naar je eigen woning. Bevindt die zich op de 1e, 2e of 3e verdieping dan pak je de lift of loop je via de daktuin naar jouw appartement of maisonnette.

Alles binnen handbereik

Wie in Wormerveer woont, heeft het getroffen. Mensen uit de omgeving weten heel goed hoe mooi en fijn het wonen aan de Zaan is: lekker rustig, met verschillende mooie natuurgebieden en toch alle voorzieningen binnen handbereik. Iets verderop langs de Zaan vind je bijvoorbeeld de Zaanbocht, een charmante winkelstraat met een rijke geschiedenis. Je vindt hier allerlei winkels, restaurants en cafés. Echt de moeite waard om even naartoe te wandelen. Ook het station van Wormerveer ligt op loopafstand. De trein brengt je in 20 minuten naar Amsterdam Centraal. Liever met de auto op pad? Wormerveer ligt gunstig aan de snelwegen A8, A9 en A7. Met ca 15 minuten rijden ben je in Amsterdam. En binnen een half uur ben je in Haarlem, Alkmaar of zit je op het strand.

Nieuwsgierig? 

Wil je precies zien wat je kunt verwachten van een nieuwe woning in de Parel van Zuid? Kom dan kijken op de NVM Open Huizen Dag op 30 september 2023. Van 11.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom in Grand café Batavia 1894, Veerdijk 39 in Wormer. Daar staat het verkoopteam voor je klaar om je verder te informeren over het project en al je vragen te beantwoorden. Vanaf het prachtige terras aan de Zaan kun je alvast je nieuwe uitzicht op je laten inwerken. Kijk snel op www.parelvanzuid.nl als je meer wilt weten over de woningen en appartementen of de 3D-tour van het project wilt bekijken.