Zomerweek: Vier samen de start van de zomer

Partnerbijdrage
De zomerweek komt naar het Haarlemmermeerse Bos.
De zomerweek komt naar het Haarlemmermeerse Bos. (Foto: aangeleverd)

Kom van 23 t/ 29 mei naar de Zomerweek bij het Haarlemmermeerse Bos en geniet samen van de start van de zomer! Dit jaar is het dubbel zoveel feest, want we vieren de Zomerweek samen met Libelle en Margriet. Kom shoppen, creatieve workshops volgen, zing en swing tijdens optredens van bekende artiesten én proef de smaken van de zomer. Dit feest wil je niet missen!

5x Dít is waarom je naar de Zomerweek wil!

Shoppen

• Shop till you drop! Tijdens de Zomerweek kun je helemaal losgaan bij meer dan 300 vrolijke kraampjes met unieke producten. Van de nieuwste zomermode tot de mooiste beautyproducten. Op de Zomerweek vind je alles voor een heerlijke zomer!

Optredens

• Laat je verrassen door geweldige optredens van bekende artiesten.

Van Danny Froger tot Emanuel en van Story of Boybands tot OG3NE: ze zijn er allemaal!

Workshops

• Zin om creatief aan de slag te gaan? Sluit dan aan bij een van de vele workshops. Ga bijvoorbeeld aan de slag met mooie wenskaarten, keramiek of leer hoe je je nagels lakt met gellak.

Foodtrucks

Trakteer jezelf op lekkers uit diverse foodtrucks en proef de smaken van de zome

Ontmoet de redacties

Maar er is meer: op het Festa Libelle plein en in Casa Margriet ontmoet je de redacties van Libelle en Margriet én ontmoet je bekende columnisten zoals Angela de Jong, Roos Schlikker en Tanja Jess. Dit wil je niet missen!

Profiteer nu van € 3 korting

Kun jij niet wachten op dit gezelligste begin van de zomer? Koop dan snel je ticket(s) en profiteer nú van € 3 korting. Hiermee geniet je mét voordeel van alles wat de Zomerweek te bieden heeft! Let op: deze actie duurt t/m 22 mei. Tijdens de Zomerweek stijgt de ticketprijs.

Ga naar www.zomerweek.nl/tickets

Dit jaar is het dubbel zoveel feest.
Proef de smaken van de zomer.
Zangeres Berget Lewis
Columnist Angela de Jong.